Vistas de página en total

domingo, 16 de octubre de 2011

Tarragona a la vista!

El vaixell Tarragona Blau permet conèixer la ciutat des del punt de vista marítim.

Tarragona Blau és un vaixell que sol estar amarrat al port del Serrallo, el barri marítim de la ciutat de Tarragona. Buscant la diversió dels ciutadans han organitzat unes visites a sobre del vaixell, per experimentar la sensació de navegar per les aigües tarragonines. D'aquesta manera, es pot observar la bellesa de Tarragona des d'un altre punt de vista, el mar Mediterrani.

L'aventura comença amb un passeig amb el vaixell per tot el port, arribant, aproximadament, fins la localitat de Cambrils. Al vaixell Tarragona Blau, a més a més, hi ha la possibilitat de veure el fons marí a la planta baixa de la flota, amb vidres. Després del viatge, la visita continua amb l'anada a la Llotja del Peix, per veure com es fa la subhasta pescatera a Tarragona. L'altra opció que ofereix el vaixell és dinar peix pescat a la ciutat a bord, cuinat al mateix Tarragona blau.

Tot plegat, té una durada aproximada de dues hores i un preu de 10 euros amb la primera opció; en el cas de voler dinar al vaixell la durada de la sortida és de dues hores i mitja i té un preu de 35 euros. Animeu-vos, petits grumets tarragonins!








No hay comentarios:

Publicar un comentario