Vistas de página en total

viernes, 7 de octubre de 2011

Santa Tecla 2011 - Música

Santa Tecla balla al ritme de pop, rock, salsa, ska, reggae i fins i tot... dance!


Des del divendres dia 16 fins al diumenge 25 de setembre la ciutat de Tarragona celebrava les festes en honor a la seva patrona, Santa Tecla. Eren les festes grans de la localitat i així ho vam celebrar amb les diverses activitats que des de l'Ajuntament es van preparar per fer gaudir a tota la ciutadania.



Amb motiu de les Festes Majors grups d'alt nivell i d'altres que comencen van tocar per diferents zones de la ciutat. Hi havia tota mena d'estils per evitar l'aborriment. A la Plaça de la Font, nucli central de la festa, vam gaudir en directe de la música de Teràpia de Shock, OBK, Bongo Botrako, La troba Kung-Fú, La Salseta del Poble Sec i l'Orquestra Cimarron entre d'altres. La plaça, sempre plena, va disfrutar i va cantar amb els diferents estils musicals de cada grup.

A més a més, Tarragona es va vestir de gala per rebre a la Tarraco Arena Plaça al cantant Sergio Dalma el dissabte dia 16 mentre que una setmana després, el dia 24, ens vam posar còmodes per començar amb aquella frase tan famosa que diu: “Bona nit, malparits!” seguida de cançons mítiques pel poble català de la mà de Sopa de Cabra.

Per tots aquells més alternatius el pub Tupaquito es va encarregar de portar la salsa directa des de Llatinoamèrica fins la Via de l'Imperi tarragonina al llarg de les dues setmanes de festes. A l'espai de Barraques, situat al Passeig de les Palmeres, hi van actuar grans grups de ska i reggae.

Pel que fa a la música dance hi va haver dos nits molt ballables. La primera nit el Palau Firal de Congressos es va convertir en una discoteca mentre el Dj ens punxava des de l'anomenat Tarragona Dance 2011. El dijous 22, la revetlla va guardar dintre el Camp de Mart el Fescat-Vaparir Tour 2011 de Flaixbac FM que ens va animar durant la nit mentre passaven les hores a l'anomenada Empalmada.

Tarragona, com a capital i gran ciutat que és, va oferir un gran nombre de concerts i actuacions musicals durant dues setmanes, amb música diària pertanyent a diferents estils musicals per complaure tota mena de públic.  

No hay comentarios:

Publicar un comentario